Hampaiden valkaisu Opalescence-kotivalkaisuaineilla


Odontex-hammaslääkäriasemalta Helsingistä saat asiantuntevaa ja turvallista hampaiden valkaisua edullisesti. Olemme tehneet vuodesta 2003 lähtien hampaiden valkaisuja CE-merkityillä Opalescence-kotivalkaisuaineilla. Opalescence on tutkittu ja turvallinen tuote, joka on ollut pitkään markkinoilla. Annamme kotona tehtävään hampaiden valkaisuun tarvittavat valkaisuvälineet sekä kattavan opastuksen niiden käyttöön. Hampaiden valkaisu Opalescence-kotivalkaisuaineilla on helppoa, edullista ja turvallista. Paras lopputulos valkaisulla saadaan aikaan, kun suu ja hampaat ovat terveitä. Kaunis hymy on paras palkinto hampaiden hyvästä hoidosta.

 

Meiltä myös hampaiden soodapuhdistus - joko kokeilit?

Hampaiden valkaisuun tässä menetelmässä käytetään turvallista soodajauhetta ja vesi-ilmasuihkua. Soodapuhdistus on nopea ja edullinen keino värjäytymien hoitoon. Lue lisää alta ja varaa aika!
Soodapuhdistuksen hinta hammaskivenpoiston yhteydessä 20 €.

 

Ennen hampaiden valkaisua

Suu ja hampaat ovat hyvä olla tarkastettuna ja hoidettuna ennen hampaiden valkaisua.
Hammaskivi tulisi poistattaa ja hampaiden reiät tulisi hoitaa kuntoon ennen toimenpidettä. Myös mahdolliset ientulehdukset tulisi hoitaa ennen hampaiden valkaisua. Opalescence-menetelmä sopii kaikille, jotka haluavat ylläpitää kaunista hymyä ja hyvää suun terveyttä. Hampaiden valkaisua ei kuitenkaan suositella raskaana olevalle tai alaikäiselle. Ennen hampaiden valkaisua huomio tulisi kiinnittää etualueen näkyviin paikkoihin, laminaatteihin, kruunuihin ja siltoihin, sillä valkaisu ei niiden väriin vaikuta. Annamme mielellämme vinkit siihen miten hammaspaikkojen, laminaattien jne. kanssa tulisi edetä, keskustele siis hampaiden valkaisusta suuhygienistisi tai hammaslääkärisi kanssa hyvissä ajoin.


Hampaiden valkaisun hintaan sisältyvät kaikki kolme vastaanottokäyntiä

Ensimmäisellä käynnillä hampaiden alkusävy rekisteröidään ja hampaista otetaan jäljennökset. Seuraavalla kerralla yksilölliset valkaisumuotit ovat valmiit ja opastamme samalla niiden käyttöä. Valkaisu tehdään kotona ja muotteja käytetään 5-7 yötä. Tämän jälkeen tulos kontrolloidaan vastaanotolla ja hampaat kiillotetaan ja fluorataan. Valkaisun tulos on kaunis ja luonnollinen.

Näin hampaiden valkaisu etenee Opalescence-menetelmällä:
• (Hammastarkastus ja -hoito)
• Yksilöllisten valkaisumuottien valmistus
• Kotona tehtävä valkaisu
• Valkaisukontrolli vastaanotolla
• Hampaiden kiillotus ja fluoraus


Hampaiden valkaisu kotona turvallisesti ja helposti

Kokemukset hampaiden valkaisusta kotona Opalescence-menetelmällä ovat erittäin hyviä. Asiakkaamme ovat todenneet hampaiden valkaisun olevan yllättävän helppoa ja vaivatonta. Opalescence-menetelmä on koettu hellävaraiseksi, eikä se ärsytä suuta tai aiheuta ikävää vihlontaa. Helppokäyttöisyys, hellävaraisuus ja tehokas valkaisu ovatkin tyytyväisten asiakkaidemme yleisimmin kuultuja luonnehdintoja. Napakka, juuri Sinun hampaillesi suunniteltu valkaisumuotti tukee hampaiden valkaisua tuloksekkaasti ja poistaa tehokkaasti värjäymät juuri sieltä mistä pitääkin.


Hampaiden valkaisutuloksen säilyminen

Noudattamalla annettuja kotihoito-ohjeita, käymällä vastaanotollamme suositusten mukaan sekä välttämällä hampaita värjääviä aineita, saadaan hyvin säilyvä, valkea lopputulos. Värjäymien kertymiseen vaikuttaa moni asia, ja onkin yksilöllistä miten hampaiden valkaisun tulokset säilyvät jatkossa. Sinulle yksilöllisesti valmistettujen muottien ja valkaisuaineen avulla voit jatkossa valkaista hampaasi suositelluin väliajoin. Säännöllisten vastaanottokäyntien yhteydessä voit keskustella hampaiden valkaisuun liittyvistä toimenpiteistä.


Pintavärjäytymien poistoon auttaa hampaiden soodapuhdistus

Pelkkien pintavärjäytymien poistoon auttaa hyvin hampaiston soodapuhdistus. Kahvi, tee, tupakointi ja monet ruoka-aineet värjäävät hampaiden pintoja ja näiden värjäytymien poistoon tehoaa hyvin soodapuhdistus. Tämä ei valkaise hampaita, mutta jo tummentumien poisto saa hampaat näyttämään vaaleammilta. Hampaiden soodapuhdistus on nopea ja edullinen keino poistattaa ikävät värjäymät. Hampaiden valkaisuun tässä menetelmässä käytetään turvallista soodajauhetta ja vesi-ilmasuihkua. Uusien värjäymien kertyminen on yksilöllistä, toimenpide voidaan tehdä tarvittaessa useamman kerran vuodessa.

Miten varaat ajan meille?

Varaa aika soittamalla: (09) 447 958 tai hyödynnä helppokäyttöistä lomakettamme https://www.odontex.fi/ajanvaraus/.

Hampaiden valkaisu 240€ (sis. kolme vastaanottokäyntiä)

Hampaiden soodapuhdistus 50€ (hammaskivenpoiston yhteydessä 20€).