Cerec - Keraamiset paikat


Vastaanotollamme on Cerec CAD-CAM-ohjattu tietokonelaitteisto, jonka avulla voimme valmistaa kestäviä ja esteettisiä kokokeraamisia kruunuja, laminaatteja ja pieniä siltoja. Laajat takahampaiden täytteet kuluvat ja saattavat lohkeilla aikaa myöten. Ratkaisuna on Cerec keraaminen paikka, joka on kestävä, luonnollisen näköinen ja allergisoimaton.

Cerec-kruunu on edullinen ja pitkäikäinen vaihtoehto

Kruunun valmistamista varten hammas hiotaan ja kuvataan digitaalisesti. Menetelmä on perinteistä jäljentämistä huomattavasti helpompi. Samana päivänä tai seuraavalla käyntikerralla valmis kruunu kiinnitetään paikoilleen liimaamalla muovisementeillä.

Cerec-kruunut ovat erittäin esteettisiä, istuvat hyvin paikoilleen ja ovat perinteisiä kruunuja edullisempia, koska kruunut valmistetaan vastaanotolla ilman hammasteknisiä kustannuksia.

Keraamiset posliinikruunut eivät allergisoi ja ovat yhtä luonnollisia kuin omat hampaasi. Posliini kestää hyvin purennassa laajoina taka-alueen korjauksina eikä värjäänny ja kulu kuten muovipaikat. Pitkäikäisyytensä vuoksi posliinipaikat tulevat aikaa myöten muovipaikkoja edullisemmiksi. Juurihoidetut hampaat kannattaa suojata hoidon jälkeen Cerec-kruunulla, jotta vältyttäisiin myöhemmältä hampaan halkeamiselta.

Miten varaat ajan meille?

Varaa aika soittamalla: (09) 447 958 tai hyödynnä helppokäyttöistä lomakettamme https://www.odontex.fi/ajanvaraus/.

Cerec- keraaminen paikka hinta 500 €.
Omavastuuhinta KELA korvauksen jälkeen 443 €.

Cerec-keraaminen kruunu hinta 500 €.
Omavastuuhinta KELA korvauksen jälkeen 500€.