Palvelut


Palveluihimme kuuluu perushammashoito. Teemme keraamisia täytteitä. Suoritamme hampaiden valkaisuja. Hoidamme purentavaivoja. Rakennamme kuitusiltoja ja valmistamme hammasproteeseja. Otamme huomioon pelkopotilaat.

Cerec keraamiset paikat

CEREC - keraamiset paikat

Meillä on vastaanotollamme Cerec - CAD/CAM-laitteisto, jonka avulla voimme valmistaa kestäviä ja esteettisiä keraamisia paikkoja.

Purentavaivat

PÄÄNSÄRKYÄ PURENTAVAIVOISTA? PURENTAKISKOSTA APUA HAMPAIDEN NARSKUTTELUUN? Purentavirheet ovat yleinen päänsäryn ja pään kiputilojen aiheuttaja. Virheellinen purenta saattaa aiheuttaa leukanivel- sekä purentalihaskipuja. Myös korvakivut sekä niska- ja hartiaseudun kivut saattavat aiheutua purentavirheistä. Purentavaivoja hoidetaan purennan hionnalla, lihasrentoutuksilla sekä usein purentakiskolla.

Purentakisko

Hammaslääkäripelko

Pelkopotilaat

Puolet potilaista ilmoittavat pelkäävänsä hammaslääkärissä käyntiä. Voit halutessasi ilmoittaa mahdollisesta hammaslääkäripelostasi jo aikaa varatessasi. Ensimmäistä käyntiä varten varaamme aikaa riittävästi, jotta voimme keskustella toimenpiteistä ja toiveistasi sekä sopia pelon hallintaa helpottavista keinoista.


Puuttuvan hampaan korvaaminen kuitusillalla

Lasikuituvahvisteinen "kuitusilta" voidaan valmistaa hammaslääkärin vastaanotolla yhdellä hoitokäynnillä. Kuitukisko kiinnitetään hampaiden paikkoihin tai viereisten hampaiden pintaan ja puuttuva hammas valmistetaan paikka-aineena käytettävästä yhdistelmämuovista. Kuitusilta on erittäin esteettinen, kestävä ja edullinen tapa korvata puuttuva hammas.

pexels-photo-257283

Palvelut


Palveluihimme kuuluu perushammashoito. Teemme keraamisia täytteitä. Suoritamme hampaiden valkaisuja. Hoidamme purentavaivoja. Rakennamme kuitusiltoja. Otamme huomioon pelkopotilaat.

CEREC - keraamiset paikat

Meillä on vastaanotollamme Cerec CAD/CAM-laitteisto, jonka avulla voimme valmistaa kestäviä ja esteettisiä keraamisia paikkoja. Laajat takahampaiden täytteet kuluvat ja saattavat lohkeilla aikaa myöten. Ratkaisuna on Cerec keraaminen paikka, joka on kestävä, luonnollisen näköinen ja allergisoimaton.

Purentavaivat

PÄÄNSÄRKYÄ PURENTAVAIVOISTA? PURENTAKISKOSTA APUA HAMPAIDEN NARSKUTTELUUN? Purentavirheet ovat yleinen päänsäryn ja pään kiputilojen aiheuttaja. Virheellinen purenta saattaa aiheuttaa leukanivel- sekä purentalihaskipuja. Myös korvakivut sekä niska- ja hartiaseudun kivut saattavat aiheutua purentavirheistä. Purentavaivoja hoidetaan purennan hionnalla, lihasrentoutuksilla sekä usein purentakiskolla. Purentakisko on ylä- tai alaleukaan akryylimuovista valmistettu levy, joka ohjaa leukoja oikeaan asemaan ja rentouttaa purentalihaksia. Hampaiden narskuttelu on hyvin yleinen vaiva, jota potilas ei välttämättä itse tunnista. Narskuttelu saattaa aiheuttaa hampaiden ja paikkojen lohkeamisia sekä hampaiden nopeaa kulumista. Purentakiskoa käytetään myös estämään hampaiden narskuttelusta aiheutuvat haitat.


Pelkopotilaat

Puolet potilaista ilmoittavat pelkäävänsä hammaslääkärissä käyntiä. Voit halutessasi ilmoittaa mahdollisesta pelostasi jo aikaa varatessasi. Ensimmäistä käyntiä varten varaamme aikaa riittävästi, jotta voimme keskustella toimenpiteistä ja toiveistasi sekä sopia pelon hallintaa helpottavista keinoista. Toimenpiteet tehdään mahdollisimman kivuttomasti käyttäen paikallispuudutusta sekä tarvittaessa esipuudutetta ja varsinkin hammaskiven poistossa puudutusgeeliä. Potilas voi käsimerkein keskeyttää hoidon halutessaan ja pitää taukoa. Hoitotuoli voi olla myös istuma-asennossa. Esilääkityksenä voidaan käyttää pieniä annoksia rauhoittavaa lääkettä, joka otetaan tuntia ennen hammashoitoa tai tarvittaessa edellisenä iltana. Olemme menestyksellisesti hoitaneet useita hammashoitoa pelkääviä potilaita. Meille paras kiitos on ollut potilaan osoittama luottamus.


Puuttuvan hampaan korvaaminen kuitusillalla

Leukaluuhun istutettavat implantit ovat paras keino yksittäisten puuttuvien hampaiden korvaamiseksi. Puuttuvia hampaita voidaan myös korvata kulta- tai posliinisilloilla, jolloin viereiset hampaat hiotaan mukaan siltarakenteeseen.Koska näissä vaaditaan sekä hammaslääkärin että hammasteknikon ja implanttihoidossa myös suukirurgin erityisosaamista, ongelmaksi koituvat usein kustannukset. Lasikuituvahvisteisten yhdistelmämuovisiltojen käyttö on viime vuosina lisääntynyt hammaslääketieteessä. Ne tarjoavat kestävän, luonnollisen näköisen ja taloudellisen vaihtoehdon puuttuvan hampaan korvaamiseksi. Kuitulujitteet ovat lasikuidusta ja polymeerista valmistettuja akrylaattimuovien lujitteita. Lasikuituvahvisteinen "kuitusilta" voidaan valmistaa hammaslääkärin vastaanotolla yhdellä hoitokäynnillä. Kuitukisko kiinnitetään hampaiden paikkoihin tai viereisten hampaiden pintaan ja puuttuva hammas valmistetaan paikka-aineena käytettävästä yhdistelmämuovista. Kuitusilta on erittäin esteettinen, kestävä ja edullinen tapa korvata puuttuva hammas. Lue lisää www.puuttuvahammas.fi